SAMSUN / BAFRA - Doğanca Ortaokulu

Doğanca Ortaokulu

Doğanca Mahallesi Bafra/SAMSUN
Vizyon
Öğrencilerimizi Atatürk İnkılap ve İlkelerine Anayasada İfadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş,ailesini,vatanını,milletini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş,hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip,araştıran, sorgulayan, insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek.
Misyon
VOLEYBOLDA 2011-2012 İLÇE BİRİNCİLİĞİ
BASKETBOLDA 2011-2012 İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2015-2016 GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI 6 VE 8.SINIFLAR İLÇE 2.LİĞİ
Öğretim Şekli :NORMAL(TAM GÜN)